TESTIMONI PESERTA

6 tahun dipasaran, ratusan ribu terima ganjaran. Yang berusaha pasti berjaya!

Berikut adalah sebahagian testimoni kejayaan program ini melahirkan ahli pengguna yang telah berjaya menukarkan tanggungan bil penggunaan talian bimbit bulanan menjadi pendapatan pasif yang berterusan ribuan ringgit setiap bulan.

logomtp1

Kumpulan MyTonePlus.com bimbingan pengasasnya Kamaruzaman Zainal (KZ) telah melahirkan ramai ahli lima (5) angka sebulan. Ada antara ahli kumpulannya telah mencapai taraf ranking tertinggi iaitu Premium Branch yang setaraf dengannya dan telah membentuk kumpulan mereka sendiri. Adalah dianggarkan terdapat 7 Premium Branch yang dilahirkan secara langsung dan tidak langsung melalui kumpulan MyTonePlus.com. Hebat!!

Testimoni Pendapatan Ahli

 

1. Kamaruzaman Zainal (KZ) : No Ahli – TPA000006 : Contact – 010-7713006

 

testimonipicSaya menyertai Tone Plus sejak Ogos 2012. Pada mulanya saya hanya bertujuan untuk mendapatkan pendapatan bulanan untuk diri dan keluarga. Matlamat awal saya tidak setinggi mana pun. Cukup sekadar 4 angka sahaja. Namun amat mengejutkan saya, program ini mendapat sambutan luarbiasa apabila saya mempromosinya. Dalam 11 bulan, pendapatan saya menjadi 4 angka sebulan dan selepas 18 bulan ia menjadi 5 angka sebulan. Jadual pendapatan saya dibawah menceritakan segalanya. Saya hanya boleh tunjukkan jadual selama 3 tahun sahaja kerana pendapatan selepas itu tak perlu lah ditunjukkan demi keselamatan dan tidak mahu dikatakan riak. Yang penting bukan berapa saya dapat tetapi ini buktinya bahawa program ini menunaikan janji membayar ahli setiap bulan tanpa ‘miss’. Anda buat anda dapat.testimoni

.

2. Kelvin Ng  : No Ahli – TPA079730 : Contact – 011 3544 8868

 

testimonipickelvinBeliau seorang usahawan yang berasal dari Pulau Pinang. Beberapa kali beliau datang berjumpa dengan saya untuk mengkaji keberkesanan program ini. Saya bersikap terbuka dan membenarkan beliau mengkajinya sendiri. Banyak soal jawab antara saya dan dia. Akhirnya setelah 4-5 pertemuan, beliau akhirnya bersetuju untuk menyertai saya pada Mei 2015.

Beliau telah memulakan bisnes ini dari ahli biasa sehingga menjadi Branch pada Disember 2015. Pendapatan beliau pada waktu ini adalah 5 angka sebulan. Cogan kata beliau adalah “Don’t ask, just follow!”.

3. Gan Lai Huat  : No Ahli – TPA055497 : Contact – 012 2315 495

 

testimonipicganSeorang juru elektrik. Beliau menyertai kumpulan saya pada April 2015. Sangat rajin menghadiri setiap taklimat saya. Beliau membuat program ini secara sambilan bagi menambahkan pendapatan. Kata-kata popular beliau yang biasa digunakan sewaktu mempromosi adalah “You punya ‘unlimited call’  dan itu ‘unlimited data’ boleh beli sayur ka?”

Pada waktu ini, beliau memperoleh pendapatan pasif 4 angka setiap bulan dari program ini.

4. Anna Luna (AL) : No Ahli – TPA059789 :  Contact – 017 400 1325

 

testimonipicdeeAnak muda kelahiran Alor Setar, Kedah ini menyertai kumpulan saya secara ‘tidak sengaja’ pada Disember 2014. Sebelum itu beliau merupakan bekas guru komputer dan IT technician merangkap technical specialist di syarikat-syarikat swasta. Malah, sebelum itu beliau sudah banyak terlibat dengan lain – lain perniagaan. Namun, Tone Plus yang akhirnya ‘bertakhta’ di Hati beliau.

Dengan perubahan hidup dan keajaiban hidup yang beliau alami setelah bertukar kepada Sim Card Tone Plus, akhirnya cogan kata “DENGAN TONE PLUS, SEGALANYA MUNGKIN!” kini tidak lekang daripada mulut beliau. Anna Luna atau lebih mesra dipanggil AL atau Kak Tone ini, sudah berjaya mencapai 4 angka sebulan.

5. Prof. Madya Dr. Abdul Wahab Jusoh  – TPA130645  :  Contact010 772 6212

 

drwahabPaling mengejutkan saya adalah penyertaan bekas pensyarah saya sewaktu menuntut di USM Penang pada 1984. Pada April 2016, beliau telah datang sendiri ke Pejabat saya untuk menyertai keahlian program Tone Plus tanpa mengenali saya lagi setelah 25 tahun kami terpisah.

Dr. Wahab adalah pakar dan pensyarah bidang matematik dan amat berminat menyertai program ini setelah membacanya di internet. Saya juga hampir tidak mengenali beliau jika tidak saya bertanyakan latarbelakangnya. Apabila saya tanya kenapa beliau ingin menyertai program ini, beliau menegaskan segala pencapaian kewangan dalam program ini boleh tercapai jika semua ahli mengikutinya dengan betul. Beliau kini bertaraf Service Center dalam program ini. Woow!

6. Puan Rosidah Othman – Premium Branch, Kumpulan TonePlusNetwork

 

testimonipicrosidahPuan Rosidah dan suaminya Encik Murtaza telah menyertai kumpulan MyToneplus.com dalam bulan Disember 2012. Pada waktu itu, beliau dan suami baru sahaja ditamatkan perkhidmatan (VSS) oleh sebuah kilang elektronik di Batu Pahat. Hasil usaha gigih beliau, akhirnya beliau naik taraf dari ahli biasa kepada Service Center, Premium Service Center, Branch dan akhir menjadi Premium Branch pada 2013. Mereka berpusat di Batu Pahat. Tahniah atas kejayaan mereka yang telah mencapai pendapatan 5 angka sebulan!

7. Tuan Tarmizi Zailani – Premium Branch, Kumpulan MTA Network

 

testimonipicmiziTuan Tarmizi adalah antara ahli Tone Excel terawal yang menyertai kumpulan MyTonePlus.com saya. Beliau mempunyai kerajinan luarbiasa yang tidak berhenti menaja terus ramai ahli baru. Beliau juga mempunyai perniagaan komputernya sendiri di Low Yatt. Tetapi dalam Tone Plus beliau tidak pernah ketinggalan mencatit pebagai rekod peribadi. Kejayaan beliau membentuk rangkaiannya sendiri dalam MyTonePlus.com akhirnya melayakkan beliau untuk menerima taraf Premium Branch dan bergerak di Kuala Selangor. Beliau juga kini menerima pendapatan 5 angka sebulan!.

8. Mr Andrew Tee – Premium Branch, Kumpulan TonePlus Ace

 

testimonipicandrewMenarik sekali tentang anak muda ini. Ketika baru selesai belajar di Kolej Damansara Utama (KDU), beliau bersama-sama beberapa orang rakan sepengajian telah datang berjumpa saya di pejabat untuk mempelajari tentang bisnes Tone Plus. Setelah mengkaji kedua-dua program yang ada, mereka memilih Tone Plus dan mula mengusahakannya secara bersama-sama pada 2014. Ada rakan-rakan mereka yang masih belajar tetapi itu tidak menghalang mereka untuk mempelajari bisnes ini. Ada ketika saya melihat mereka mengulangkaji pelajaran di pejabat saya. Sunggoh mengujakan! Akhirnya pada Jun 2015 Mr. Andrew Tee yang berusia 23 tahun sahaja telah mencapai tahap tertinggi iaitu Premium Branch dan kumpulan mereka berpusat di Melaka. Beliau menjana 5 angka sebulan!

Demikian ahli-ahli Tone Plus yang datangnya dari pelbagai latarbelakang tetapi telah berjaya menjadikan program Tone Plus sebagai tempat menjana pendapatan pasif samada secara sambilan atau penuh masa. Ada lagi mereka diluar sana yang telah menjana pendapatan 4-5 angka sebulan yang tidak dimuatkan disini. Mereka diatas adalah sebagai contoh kejayaan program ini sahaja. Anda bila lagi?

Jangan tunggu lagi, cepat berdaftar di sini >>>> DAFTAR AHLI

.

Testimoni Penerima Insuran 100K

 

sik

Seorang Ibu menerima Cek RM100,000 daripada Pengerusi Tone Excel Tuan Syed Kamaruzaman setelah kematian anaknya akibat kemalangan jalanraya. Anak beliau adalah ahli peserta Tone Excel. Majlis seperti ini jarang dibuat atas sebab-sebab keselamatan namun ia atas permintaan Ibu dan YB DUN Belantik, Sik Kedah.

Shares