Komuniti Mudah Alih WOW adalah sebuah program kemasyarakatan oleh Tune Talk. Program ini membolehkan peserta-peserta atau ahlinya menikmati pelbagai manfaat dan yang paling utamanya adalah untuk saling bantu membantu mencapai kebebasan kewangan.

Penyertaan keahlian Komuniti Mudah Alih WOW ini adalah dijalankan dengan cara yang innovatif iaitu ahli-ahli yang akan memasarkannya melalui kaedah mulut-kemulut. Kaedah ini menggunakan sistem pemasaran rangkaian yang dinamakan Program Referral (Rujukan) yang mampu menjana pendapatan secara pasif untuk ahli-ahlinya.

Tune Talk menawarkan 2 pelan iaitu Pelan Tone Excel dan Pelan Tone Plus kepada orangramai yang ingin menyertai program rujukan mereka yang dijalankan melalui sistem pemasaran rangkaian. Kedua-dua Pelan menggunakan sistem imbuhan yang berbeza namun harga produk yang ditawarkan untuk menjadi ahli adalah sama.

  Sim Kad Pelan Tone Excel

  Sim Kad Pelan Tone Plus

Kadar bayaran untuk menyertai program ini adalah sangat rendah iaitu dengan mendapatkan satu Sim Kad Prepaid Tone Excel atau Tone Plus (Starter Pack) bernilai RM80.00 yang telah pun termasuk kredit panggilan bernilai RM30.00 di dalamnya. Ini bermakna kos penyertaan adalah RM50.00 sahaja!

Jumlah pelaburan yang rendah adalah prinsip asas dalam kaedah perniagaan pemasaran rangkaian yang sebenar. Kebanyakan syarikat Pemasaran Rangkaian yang tulin samada syarikat tempatan atau antarabangsa hanya mengenakan caj yang nominal untuk anda menjadi ahli/pengedar iaitu kebanyakannya di bawah RM500.00. Anda boleh menganggap caj ini sebagai satu lesen yang perlu ada untuk memulakan perniagaan anda!

Ingat! Dengan hanya sekali pelaburan serendah RM50.00 sahaja, anda telah pun mempunyai satu asset (lesen) untuk menjana pendapatan yang lumayan secara berterusan! Ditambah pula lagi dengan segala manfaat-manfaat lain! … WOW!

(Nota: Harga diatas tidak termasuk kos penghantaran)

“Dream BIG and keep it SIMPLE”

Shares