Selamat Tahun Baru 2017 untuk anda semua. Moga tahun 2016 telah membawa banyak pengajaran kepada kita semua. Syukor kepada segala rezeki yang telah diterima dan jadikan sebarang kekecewaan sebagai cabaran untuk hari mendatang. Guru terbaik yang perlu dijadikan panduan adalah segala pengalaman yang kita hadapi baik ianya yang positif atau negatif. Semoga ia jadi landasan perjalanan hidup kita seterusnya…

Alhamdulillah, di awal tahun ini, berita gembira yang diterima oleh kumpulan MyTonePlus.com adalah pemenang tempat pertama “Mobile Number Port In” (MNP 2016) setelah dilakukan Cabutan Bertuah telah jatuh ke tangan ahli dalam kumpulan MyTonePlus.com yang diterajui oleh ADMIN Premium Branch Kamaruzaman Zainal (KZ).

Penganjuran Cabutan Bertuah ini dikendalikan oleh Tone Group sendiri yang merupakan pengendali program Tone Plus di Pejabat mereka di Sri Petaling pada Rabu 11.1.2017.

Pada mulanya, saya sendiri tak percaya, namun pada pagi tadi saya ke Ibu Pejabat bagi mengesahkan kesahihan nya. Ya. terbukti benar.

Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu…

Pemenang Tempat Pertama : Hadiah BMW 3 Series Model 316i (A) telah dimenangi oleh Puan Norazuwa Omar yang memegang nombor keahlian TPA165409. Beliau berasal dari Johor Baru, Johor.

Sementara itu, perujuk/penaja nya pula secara otomatik memenangi hadiah sampingan berupa TUNAI RM25,000. Menariknya, perujuk/penaja yang telah mendaftarkan beliau dalam program Tone Plus adalah suaminya sendiri iaitu Tuan Abdul Latif Masjuni nombor keahlian TPA048643.

Allahuakbar… suami isteri menerima rezeki melimpah di awal tahun 2017. Kemenangan luarbiasa ini adalah 1 dalam sejuta. Tahniah saya ucapkan kepada mereka.

Sementara itu, kejayaan itu tidak tercapai, jika mereka tidak menyertai program buat duit Tone Plus ini. Jangan lupa, ada yang menyampaikan berita Tone Plus ini kepada mereka. Jadi saya juga ingin mengucapkan tahniah kepada Premium Service Center (PSC) Puan Sariah Mos (011-1512 8260) dan Service Center (SC) Tuan Hashim Abdul Latif (010-527 6624) yang telah mendaftarkan mereka sebagai ahli Tone Plus.

So, kita tunggu 11 February 2017 untuk upacara penyampaian hadiah BMW dan CASH RM25,000 tu ya…. Insyalllah.

 

Dream BIG and Keep It SIMPLE!

 

 

Shares