LANGKAH 5 - STRATEGI & PROMOSI PROGRAM TONE PLUS

Fahami dengan betul dan mendalam tentang strategi unik buat duit melalui sistem %22Reverse 2 Up%22

 

STRATEGI 1 : KEKALKAN NOMBOR ANDA

 

Apabila anda mendaftar dalam Program Tone Plus, adalah amat digalakkan anda mengekalkan nombor talian yang lama anda gunakan. Ini kerana akan mengurangkan beban anda mempunyai banyak talian berbeza. Keduanya, dengan cara ini anda akan fokus untuk menggunakan talian Tone Plus sebagai talian utama.

Dari pengalaman saya, ramai ahli yang tidak menggunakan talian Tone Plus sebagai talian utama akan terlupa untuk menggunakannya. Lantas terlupa untuk Top Up prepaid mereka menyebabkan talian Tone Plus ‘expired’ dan tidak boleh digunakan lagi. Ini akan menyebabkan ahli terkeluar dari program dan sayangnya duit komisyen dan rangkaian akan hilang begitu sahaja. Jika berlaku keadaan ini, anda hanya membuang masa dalam program ini.

Langkah untuk mengelakkan berlaku perkara diatas, anda perlu lah mengekalkan nombor lama anda bagi menjadikannya talian utama yang sentiasa digunakan.

Proses mengekalkan nombor lama adalah dikenali sebagai “Mobile Number Portability” (MNP) atau bahasa mudah “Port In” memasukkan nombor talian lama anda ke talian Tone Plus.

Anda boleh melakukan proses “Port In” ini sewaktu pendaftaran dengan meminta ia dilakukan oleh sesiapa yang mendaftarkan keahlian anda.

Anda juga boleh melakukannya setelah anda menjadi ahli dengan cara melakukan SMS atau WhtasApp seperti berikut:

Format : MNP <  No TPA > < Nama > < No Lama> <Telco >

Hantar maklumat tersebut ke Care Line MyTonePlus.com di nombor 010 – 800 9636

Proses ini akan mengambil masa 2-3 hari bergantung kepada kelulusan pihak berwajib.

Sementara itu, anda boleh menyemak status permohonan dengan cara menghantar SMS format:  TP PORT ke nombor 2888. Anda juga boleh menyemak status permohonan, dengan menalipon terus Care Line Ibu Pejabat Tone Group di 010-5000 969.  

Anda boleh membaca maklumat terperinci tentang proses kekal nombor di Blog ini.

 

STRATEGI 2 : “POWER OF 4” TONE PLUS

 

Program Tone Plus menggunakan sistem imbuhan unik iaitu sistem “Reverse 2 Up” yang menitik beratkan sedekah/kongsi 2 ahli pengguna yang berlaku sekali sahaja sepanjang anda menjadi ahli. Sila fahami bagaimana sistem ini berjalan terlebih dahulu.

Kejayaan menjana pendapatan yang pantas dan lumayan dalam Tone Plus adalah bergantung kepada secepat mana ahli-ahli dalam rangkaian anda bergerak untuk mendapatkan hanya 4 ahli baru lantas menerima komisyen Top Up 13%. 

Kami mengesyorkan anda untuk mendapatkan 4 ahli baru dalam masa 1 minggu sahaja. Jika kesemua ahli dalam rangkaian mampu berbuat demikian, maka bayangkan pendapatan yang anda dan rakan niaga anda terima seperti dibawah!!

 

 

 

 

 

Ringkasnya… Hanya rujuk 4 ahli baru seumur hidup! Buat dalam 1 minggu! Hasilnya beribu-ribu! WooW!!… 🙂 🙂

 

 

PROMOSI, PROMOSI, PROMOSI

 

Apabila anda telah menjadi ahli dan menyemak semua maklumat di akaun ahli, maka bermula lah aktiviti mempromosi program ini kepada rakan-rakan niaga anda. Bagi menjamin pendapatan yang pantas dan lumayan, aktiviti promosi hendaklah dijalankan secara berterusan sepanjang anda menjadi ahli program ini.

Ada pelbagai cara dan teknik untuk mempromosi program ini samada secara online atau offline. Sila pelajari dan gunakannya

ONLINE

Untuk mempromosi Tone Plus secara online, kami menyediakan laman web promosi di www.mytoneplus.com . Laman web tersebut adalah bersifat web replika yang ‘auto downline’ dan boleh diviralkan di media-media sosial seperti Facebook, twitter dan sebagainya.

Anda hanya perlu dapatkan 1 web promosi percuma atas nama anda dan setelah itu anda boleh menggunakannya untuk diiklankan dalam blog-blog, laman-laman web pilihan anda atau pun memberikan link tersebut kepada prospek melalui e-mail dan SMS.

Anda boleh mempelajari cara menggunakan web promosi tersebut di menu Page Web Promosi PERCUMA seperti di link berikut. Sila dapatkan 1 link promosi PERCUMA untuk anda.

Web Promosi PERCUMA

Dapatkan Web Promosi Program Tone Plus PERCUMA!

OFFLINE

Secara offline, anda boleh mendapatkan bahan Alat Bantu Promosi (ABP) seperti Brosure, Flyers, Bunting, Buku Panduan, Baju, Video Promosi dan lain-lain dari kedai online kami.

Anda boleh mendapatkan kad SIM Starter Pack bagi menaja ahli/rakan niaga baru atau pun untuk stok simpanan dan membeli Alat Bantu Promosi (ABP) secara online di kedai kami seperti link berikut.

Harga adalah termasuk penghantaran ke alamat yang ditetapkan oleh anda.Pembayaran adalah melalui bank transfer yang diuruskan oleh syarikat “Payment Gateway” BillPlz Sdn Bhd yang dilantik pihak kami sebagai pemungut pembayaran.

KEDAI KAMI - SHOP

Pembelian Kad SIM dan Alat Bantu Promosi

Dream BIG and Keep It SIMPLE!

Shares