LANGKAH 2 - PEMBELIAN PAKEJ

Buat pembelian Pakej Mula (Starter Pack) atau Power Pack Tone Plus!

Untuk menjadi ahli dalam program Tone Excel atau Tone Plus, anda perlu mendapatkan Pakej Mula (Starter Pack) yang mengandungi 1 kad SIM samada Tone Excel atau Tone Plus. Seterusnya anda perlu mendaftar keahlian menggunakan kad SIM tersebut.

Anda juga boleh membeli kad SIM tambahan bagi mendaftar rakan-rakan niaga anda. Saya syorkan anda mendapatkan Pakej Mula tersebut melalui mereka yang memperkenalkan anda program ini. Sebab itu, saya amat menggalakkan supaya anda mempunyai Kad SIM ditangan supaya mudah memperkenalkannya kepada rakan-rakan.

Walaubagaimana pun, pihak saya juga boleh membekalkan Pakej Mula tersebut untuk anda dan rakan-rakan niaga anda. Berikut adalah beberapa cara anda boleh membeli Kad SIM tersebut melalui saya.

 

 

KAD SIM TONE EXCEL 

Harga Pembelian satu (1) Keping: 

Bagi Kad SIM 3G : Harga satu (1) Keping SIM KAD Tone Excel adalah bernilai RM98.60 (termasuk GST). Khidmat penghantaran PosLaju adalah PERCUMA.

Bagi Kad SIM 4G : Harga satu (1) Keping SIM KAD Tone Excel adalah bernilai RM103.80 (termasuk GST). Khidmat penghantaran PosLaju adalah PERCUMA.

Harga Pembelian Pukal iaitu lebih dari satu (1) Keping Tone Excel:

Harga pembelian pukal iaitu bilangan lebih dari satu (1) keping bagi Sim Kad Tone Excel adalah tetap sama iaitu RM98.60 (3G) atau RM103.80 (4G) sekeping. Anda hanya perlu darabkan bilangannya.

Contohnya – Empat (4) Sim Kad (3G)  x RM98.60 = RM394.40. Penghantaran Poslaju adalah PERCUMA!

Cara Pembayaran :

Buat pembayaran ke salah satu akaun ADMIN seperti dibawah :

a) Penama Akaun                  :  MyTonePlus DotCom
b) Bank CIMB                        :  1405-0001-1691-00
c) Bank MAYBANK (MBB)     :  5648-5630-4002

Sebelum dan Selepas masukkan wang, sila hubungi ADMIN Kamaruzaman Zainal (KZ) di 010-7713006. 

Maklumat yang perlu dihantar melalui eMail atau SMS adalah:

a) Pembelian Sim Kad Tone Excel (TE) atau Tone Plus (TP)

b) Pembayaran di buat ke Bank CIMB atau MBB diatas.

c) Tarikh Bayaran, Jumlah Bayaran dan Masa Bayaran

d) Nama Penuh Anda

e) Alamat Penghantaran

f) Nombor Handphone untuk dihubungi

g) Bukti Pembayaran

Anda WAJIB  SMS ke 010-7713006 dengan cara berikut:

Format SMS: Asingkan setiap maklumat dengan satu space seperti contoh SMS di bawah:

<TEatauTP><NamaPenuh><JumlahBayaran><BankCIMB/MBB><TarikhBayaran><MasaBayaran><AlamatAnda><NoUntukDihubungi>

Contoh SMS: Katakan pembelian anda adalah 2 keping Sim Kad Tone Excel (TE) dan dimasukkan ke akaun Maybank (MBB) seperti diatas.

TE  Ali Bin Abu  RM180  MBB  03/06/2013  09:30:27 No 376 Jalan 13/2, Taman Beringin 56000 Ampang Selangor  012-24vx6667

Penghantaran Poslaju :

Pesanan yang dibuat selepas jam 12 tengahari, akan dihantar keesokkan harinya. Biasanya Pos Laju akan mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk sampai ke destinasinya bergantung kepada lokasi. Sila talipon 010-7713 006 jika anda tidak menerima makluman penghantaran bungkusan di email atau SMS  selepas 5 hari bekerja.

KAD SIM TONE PLUS 

Harga Pembelian satu (1) Keping: 

Bagi Kad SIM 3G : Harga Pembelian satu (1) Keping: Harga satu (1) Keping SIM KAD Tone Plus adalah bernilai RM98.60 bagi pembelian kali pertama untuk menjadi ahli. Setelah menjadi ahli pembelian berikut adalah berharga RM78.60 sekeping

Bagi Kad SIM 4G : Harga Pembelian satu (1) Keping: Harga satu (1) Keping SIM KAD Tone Plus adalah bernilai RM103.80 bagi pembelian kali pertama untuk menjadi ahli. Setelah menjadi ahli pembelian berikut adalah berharga RM83.80 sekeping

 

Proses pembelian boleh di lakukan melalui laman web blog ini di Bahagian Menu SHOP. Terdapat pelbagai pakej yang disediakan oleh kami bagi ahli baru atau anda yang telah menjadi ahli. Selain itu, terdapat juga Alat Bantu Promosi (ABP) yang boleh anda dapatkan bagi digunakan sebagai bahan promosi anda. Sila ke link sebelah >>>

KEDAI KAMI - SHOP

Pembelian Kad SIM dan Alat Bantu Promosi

Cara Pembayaran :

Pembayaran boleh dilakukan melalui bank transfer dari bank anda ke akaun Billplz  iaitu sebuah syarikat payment gateway online yang digunakan oleh pihak kami bagi menerima pembayaran-pembayaran bagi pihak kami (MyTonePlus.com)

Penghantaran Poslaju :

Pesanan yang dibuat selepas jam 12 tengahari, akan dihantar keesokkan harinya. Biasanya Pos Laju akan mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk sampai ke destinasinya bergantung kepada lokasi. Sila talipon 010-7713 006 jika anda tidak menerima makluman penghantaran bungkusan di email atau SMS  selepas 5 hari bekerja.

 

MAHAL ATAU MURAH ?

Pakej Starter Pack pada harga RM98.60 bukan lah mahal nilainya. Cuba perhatikan apa yang ada dalam pakej tersebut iaitu: Kredit bernilai RM30 + Data 1.5GB bernilai lebih RM36 + Tunai Taja untuk Perujuk bernilai RM20 + Alat Bantu Promosi bernilai RM5 + Rebat Tunai untuk anda bernilai RM0.90 (masuk akaun) dan GST 6% bernilai RM5.60. Sila jumlahkan nilainya…  Jelas dan nyata segalanya!

Selain itu, anda juga boleh menganggap bahawa kos pembelian ini sebagai modal atau yuran bagi mendapatkan hak untuk menjalankan bisnes ini bagi menjana pendapatan jutaan ringgit seperti yang telah saya capai secara terkumpul sejak 4 tahun ini. Sunggoh berbaloi-baloi!

 

Shares