Persoalan yang biasa diajukan.

Jawapan:

Program ini dinamakan program “Komuniti Mudah Alih WOW”. Peluang menjana pendapatan adalah terbuka kepada peserta program ini sahaja. Itu kelebihan utama. Untuk menyertai program, anda perlu membeli ‘Starter Pack’ iaitu Sim Kad Prepaid Tune Talk “Tone Excel – WOW” pada harga RM80.00.

Selepas pembelian, anda akan memperolehi satu talian Prepaid Tune Talk yang telah diaktifkan dan anda juga akan didaftarkan sebagai peserta program di Tone Excel Sdn Bhd. (syarikat pengendali program). Anda kini adalah peserta program yang berhak menikmati segala manfaat-manfaat sebagai ahli.

Bagi menjana pendapatan, anda hanya perlu mempromosi kepada kenalan agar mereka turut serta ke dalam program ini. Setiap kenalan yang berdaftar secara terus melalui anda, pihak Tone Excel akan memberikan ganjaran mengikut kadar yang telah ditetapkan seperti dalam Pelan Pemasaran.

Tiada penjualan dilakukan, ia hanya melibatkan anda mengajak rakan-rakan bersama-sama menikmati faedah menyertai program ini sahaja. Tugas anda telah pun dimudahkan lagi oleh laman web TuneTalkBIZ.com. Segala penerangan terdapat disitu. Pendaftaran penyertaan pun boleh dilakukan dengan cara UPGRADE VIP di menu yang disediakan di dalam Pejabat Maya.

Jom sertai kami, gunakan prepaid Tune Talk dan jana pendapatan berterusan!!

“Dream BIG and Keep It SIMPLE”

Shares