Kenapa pengaktifan akaun atau UPGRADE VIP laman web adalah 1 hari bekerja?

Ia adalah kerana faktor yang dikenali sebagai ‘COOLING OFF PERIOD’ iaitu:

1. ADMIN akan membiarkan semua transaksi pembayaran pada hari anda lakukan pembayaran tersebut dikumpulkan sehingga pukul 12 tgh malam. Ini adalah bagi memberikan ahli masa untuk melakukan (submit) laporan pembayaran dan sms. Bukan semua ahli ada komputer di depan mereka sepanjang masa.

2. ADMIN tidak mahu tergesa-gesa yang boleh mengakibatkan kecuaian dalam urusan. Ramai yang tidak submit email laporan pembayarantidak paste bukti dan maklumat pembayaran juga tidak jelas menyebabkan ADMIN terpaksa lebih berhati-hati.

PENTING: Untuk mengelakkan ini terjadi, pastikan anda telah isikan segala maklumat pembayaran di menu PEMBAYARAN dalam Pejabat Maya dan jangan lupa hantarkan laporan pembayaran itu dengan klik kotak SUBMIT disitu. Satu email tentang laporan pemabayaran ini akan diterima oleh ADMIN.

3. Kalau hari minggu atau hari cuti, memang ADMIN pun cuti… 🙂 Kita proses pada hari bekerja sahaja.

4. ADMIN juga terpaksa memberikan 24 jam kepada upline anda yang belum UPGRADE VIP (banyak kes ini) sebelum anda di UPGRADE kan VIP. Jadi ADMIN terpaksa tunggu 24 jam sehingga kita pasti kedudukan upline tersebut samada akan atau tidak akan UPGRADE VIP.

5.  Kadang-kadang, terdapat faktor-faktor luar kawalan yang menyebabkan akaun ini tidak aktif segera seperti masalah teknikal dalam sistem laman web promosi ADMIN (WOWFreeCall.com/TalkTalk2U.com) atau laman web TuneTalk.com atau laman web ToneExcel.com.

So, jangan risau. jika akaun anda tidak diaktifkan segera sebagai VIP. Beri masa pada ADMIN melakukan tugasnya.

Tetapi, jikalau sudah 3 hari bekerja tetapi masih tidak UPGRADE VIP sedangkan anda telah bayar… Maksudnya, ada sesuatu yang tidak kena. SILA HUBUNGI ADMIN SEGERA! dan dapatkan penjelasan. Mohon jangan terlalu lambat untuk hubungi ADMIN… call/sms 010-796 2696.

“Dream BIG and Keep It SIMPLE”

Shares