Panduan di bawah adalah bagi mereka yang telah mendaftar PERCUMA di laman web promosi  WOWFreeCall.com . Jika anda belum berdaftar di laman web promosi tersebut, sila berbuat demikian dahulu. Setelah anda mendaftar percuma, anda dikenali sebagai AHLI PERCUMA laman web kami.

Untuk menyertai kami sebagai ahli Komuniti Mudah Alih WOW, anda perlu mendapatkan Sim Kad Prepaid Tone Excel.. Langkahnya adalah dengan cara UPGRADEkan diri anda menjadi VIP. Cara-cara untuk UPGRADE VIP adalah seperti di bawah:

1. Mulakan dengan menyemak PEJABAT MAYA anda dahulu. Sila LOGIN AHLI dengan memasukkan maklumat ‘username’ dan ‘password’ anda. Jika anda terlupa ‘password’, tekan sahaja butang ‘Lupa password?’ di situ dan ‘password’ anda akan dihantar ke alamat email anda. Seterusnya, jika ‘username’ dan ‘password’ anda betul, anda akan dibawa ke halaman PEJABAT MAYA. (Jika sekiranya anda terlupa kedua-dua ‘username’ dan ‘password’, anda masih boleh mendaftar akaun baru sekali lagi).

.

2. Di halaman PEJABAT MAYA (gambar bawah), terdapat menu ‘Pembelian’ di ruangan sebelah atas. Klik menu tersebut dan anda akan dapat melihat 3 Langkah yang perlu anda lakukan untuk UPGRADE VIP dan menyertai kami.

Langkah 1 – Lengkapkan Maklumat Anda. Klik link ‘Klik disini’ dan kemaskinikan segala maklumat peribadi yang dipinta.

Setelah selesai, jangan lupa klik butang ‘UPDATE’ (kotak merah).

Langkah 2 – Seterusnya adalah langkah Buat Bayaran. Terdapat 2 buah akaun untuk anda lakukan pembayaran seperti yang tercatit di situ iaitu akaun Bank CIMB dan Maybank. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun pilihan anda atas nama Ratubuah DotCom.

Jika anda belum buat pembayaran, sila lakukannya dahulu dan masuk kembali ke ruangan ‘Pembelian’ UPGRADE VIP ini semula setelah pembayaran dibuat untuk melakukan langkah terakhir. Jangan lupa langkah terakhir dibawah ini!

Langkah 3 – Jika anda telah membuat pembayaran, sila hantarkan laporan pembayaran anda kepada kami di ADMIN. Sila isikan semula maklumat-maklumat pembayaran anda seperti yang dipinta di ruangan yang disediakan dan tekan ‘submit’  (hantar).

Pertamanya, maklumat peribadi anda akan tertera disitu untuk pengesahan (gambar bawah). Jika anda dapati maklumat anda tidak dipenuhi, sila isikan dahulu.

Setelah itu, isikan maklumat pembayaran anda di ruangan seperti dibawah dan tekan ‘submit’  (hantar).

Untuk mempercepatkan urusan, anda hanya perlu sms ADMIN mengikut tatacara yang disediakan disitu.

3. Itu sahaja langkah yang perlu diambil. Pihak ADMIN akan meneliti pembayaran anda dan membuat pengesahan pembayaran secepat mungkin. Seterusnya setelah pembayaran diterima, pihak ADMIN akan menguruskan proses mendaftarkan anda ke dalam Komuniti ini dan ia akan mengambil masa 1-2 hari bekerja.

Setelah segalanya selesai, pihak ADMIN akan mengaktifkan akaun anda dan menghantar Sim Kad Prepaid Tone Excel  kepada anda secara PosLaju.

Ini dia bisnes mudah, kos rendah !!

“Dream BIG and Keep It SIMPLE”

Shares